Условия за доставка

По силата на сключения с Потребителя договор Доставчикът в платформата BULMARGROUP.COM организира доставката на стоките до посочения от Потребителя адрес.

Потребителите имат право да поправят грешки при въвеждането на информация не по-късно от отправяне на изявлението за сключване на договора.
Доставката до посочен от Потребителите точен адрес или офис на куриерска фирма, в рамките на Република България, ще бъде извършена в срок от 1 до 3 работни дни.

Доставчикът не приема поръчки, адресирани от Потребителя “до поискване” или “до пощенска кутия”.

Доставката на всички продукти, поръчани чрез платформата BULMARGROUP.COM се извършва чрез куриерските фирми Еконт Експрес ООД, ЕИК 117047646 и Спиди АД, ЕИК131371780.

Продукт, тониран в цвят, избран от потребителя, се изпраща единствено след заплащане на цялата му стойност.

Потребителят трябва да прегледа стоката в момента на доставката и предаването и ако не отговаря на изискванията, да уведоми за това незабавно Доставчика в платформата BULMARGROUP.COM.

Ако Потребителят не уведоми Доставчика в платформата BULMARGROUP.COM съгласно ал. 1, стоката се смята за одобрена като съответстваща на изискванията, освен за скрити недостатъци.

Доставки не се извършват в неделя и на официални празници, освен ако не е обявен извънреден график за обслужване на куриерската фирма.

ВРЪЩАНЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Потребителят има право да се откаже от сключения договор в срок от 14 дни, считано от датата на приемане на стоката от Доставчика чрез единния формуляр за отказ от договора.

Koгато Потребителят е упражнил правото си на отказ от договора, той дължи незабавно връщане на получените стоки. Доставчикът възстановява всички суми, получени от потребителя без неоправдано забавяне при условие, че стоката е върната и е в добър търговски вид, като използва същото платежно средство, използвано от потребителя при първоначалната трансакция.

В случай на упражняване на правото на отказ се счита, че Потребителят е упражнил и право на отказ по отношение на бонус съдържанието, принадлежащо към стоката, включително всички числящи се към стоката аксесоари, принадлежности и документи. Необходимо е да бъдат върнати оригиналната касова бележка/фактура за покупката и товарителницата.

Потребителят се задължава да върне стоката в търговски вид, който позволява последващата й продажба, освен ако разопаковането на стоката води до очевидно нарушаване на търговския й вид. За нарушаване на търговския вид ще се считат всички случаи на отваряне на баката с боята.

В случай на нарушен търговски вид на стоката, Доставчикът има право по своя преценка да откаже да приеме отказ от договора или да начисли на Потребителя разходи за възстановяване на стоката в търговски вид.

Правото на отказ не може да бъде упражнено /освен при наличие на скрити недостатъци/ при поръчка на продукт, тониран в цвят, избран от потребителя, поради обстоятелството, че същият е изработен изцяло според неговите нужди и критерии.

При упражняване на правото на отказ до предаване на стоката на Булмар Груп ООД, рискът от случайното й погиване или повреждане се носи изцяло от потребителя.

За нас

https://www.bulmargroup.com/wp-content/uploads/2023/08/logo-white.png

Доставчик на покрития за дома и промишлеността.

Контакти

България, ВАРНА , ЗПЗ ЮГ, Р-Н МЛАДОСТ,УЛ.ДЕВНЯ № 132